Cadomotus Agility 3x125mm


Cadomotus Agility 3x125mm

€ 399,-


 • Vakkundige aflevering
  Uitstekende nazorg
 • Kom langs in onze winkel
  Bekijk onze openingstijden
 • Heeft u vragen?
  Bel 024 - 358 72 60

Omschrijving

Met de Agility skate kies je binnen no-time of je wilt skaten op vier wielen van 100 millimeter of drie wielen van 110 of 125 millimeter. De skeelerschoen biedt meer steun rond de enkel voor rijders die nog niet zo lang skeeleren.

Je kiest voor vier wielen om te werken aan je techniek en stabiliteit, en voor drie wielen als je de stap naar grotere wielen wilt maken, maar nog niet toe bent aan het extra gewicht dat het met zich mee bent, en je wilt blijven werken aan souplesse en techniek.Je leert hoe de diameter van je skeeler wielen, de hoogte van je frame en gewicht je techniek en snelheid beïnvloeden. Het helpt je om meer controle te krijgen over je materiaal, iets dat professionals jaren kost en wat uiteindelijk het verschil maakt tussen winnen of verliezen. Dit zijn belangrijke lessen die je moet leren en dat kan nu, met één en hetzelfde frame. Het Comp Transformer frame helpt je om deze fundamentele zaken onder controle te krijgen.

 • Op 4x100 ben je stabieler en kan je krachtiger afzetten, je ervaart meer druk
 • Op 3x110 ben je wendbaar en lichtvoetiger en werk je het beste aan souplesse op hogere snelheid
 • Op 3x125 haal je de hoogste topsnelheid als je sterk genoeg bent

De handgemaakte skeelerschoen met een vervormbare composiet kuipzool. De schoen is no-nonsense. Om een jaren doorontwikkelde leest is een glassfiber kuip gelamineerd die volledig vervormbaar is. Dat is eigenlijk alles wat je wilt. Voor een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

3x125

Maten 37-40 12.8”/325mm (4x100 past ook)
Maten 41-47 13.2”/335mm (4x110 past ook)
Opmerking: ieder merk heeft zijn eigen pasvorm, daarom raden wij u aan om in de winkel te komen passen.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
7 stuks
Leverancier
-