Cadomotus Balance klapschaats


Cadomotus Balance klapschaats
Afbeelding van Cadomotus Balance klapschaats
Afbeelding van Cadomotus Balance klapschaats

€ 749,- € 549,-


 • Vakkundige aflevering
  Uitstekende nazorg
 • Kom langs in onze winkel
  Bekijk onze openingstijden
 • Heeft u vragen?
  Bel 024 - 358 72 60

Omschrijving

Dit is een schaats die de specs heeft van een topmodel, maar voor een trendbreuk zorgt als het gaat om de prijsstelling. En daarmee de ideale schaats voor ambitieuze sporters.

Schaatsen draait om balans. De Balance is daarvoor gemaakt. De vallende beweging maakt deze sport zo uniek ten opzichte van andere sporten. Jouw kracht en conditie komen in het schaatsen pas tot z’n recht als je in balans bent. Je houding, je heupen, controle bij het inzetten van je slag en druk opbouwen in je afzet. En dan pas de power.
Wij maken onze schaatsen nooit voor hen die genoegen nemen met wat ze al konden. We designen voor hen die meer willen. Meer controle en meer balans. Daarom zijn we zo kritisch over de pasvorm. Een schoen moet aansluiten, perfect om je voet, anders is het geen schaatsschoen. Controle zit niet in flexibele schoenen, maar juist in een extreem goede pasvorm. En als de pasvorm helemaal goed is, kun je meer stijfheid toepassen in schoenen, waarmee uiteindelijk alles efficiënter gaat. Glijden, afzetten, druk zetten in de bochten. Het geeft de controle over je schaatsbeweging die je zoekt. Dat is de filosofie van Cádomotus.
 • Kwaliteitsstaal uit Japan, hardheid 64-65HRc voor de beste glij-eigenschappen
 • Roestvaste buis met hoge sterktewaarde, dus nooit meer corrosie en vormvast!
 • Aerospace lichtgewicht aluminium brug voor voldoende sterkte en betrouwbaarheid
 • Industriële cartridge kogellagers voor een onderhoudsvrij klapsysteem

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
3 stuks
Leverancier
-