Rollerblade 90


Rollerblade 90

€ 259,95 € 179,-


  • Vakkundige aflevering
    Uitstekende nazorg
  • Kom langs in onze winkel
    Bekijk onze openingstijden
  • Heeft u vragen?
    Bel 024 - 358 72 60

Omschrijving

Macroblade 90 is het ultieme model voor iemand die op zoek is naar een upgrade van zijn oudere skates en iets sneller wil skaten. 90 mm is een geweldige maat voor wielen en de pasvorm en ondersteuning van de Macroblade 90 is ongelooflijk. Het hogere ontwerp van de schoen zorgt voor meer stabiliteit bij het leren rijden met hogere 90 mm-wielen, waardoor een beter gevoel van stabiliteit en controle ontstaat tijdens het skaten. De voering maakt gebruik van speciaal ontworpen mesh voor extra ademend vermogen, sokachtig comfort en heeft alle demping die je nodig hebt om het leren skaten veel aangenamer te maken. Het aluminium frame zorgt voor meer krachtoverdracht en duurzaamheid. Het sluitsysteem is gemakkelijk te gebruiken en zet de voet vast voor maximale pasvorm en comfort. De wiel- / lageropstelling is ideaal voor skaters om de juiste hoeveelheid snelheid en controle te hebben zonder te snel te gaan. Rem is op de schaats.

EIGENSCHAPPEN:
• HIGH PERFORMANCE SKATES voor de fitnessliefhebber die wat meer zijdelingse ondersteuning wil voor stabiliteit terwijl hij sneller wil trainen, trainen of skaten.
• FLEX EN LATERALE ONDERSTEUNING is ideaal in de Macroblade-structuur. De hogere manchet zorgt voor extra stabiliteit om te helpen bij het evenwicht en om de voet stevig vast te houden tijdens het lopen.
• COMFORTABELE ATLETISCHE SCHOENEN ONTWORPEN MESH UPPER heeft vulling in de tong en enkel om de voeten te dempen. Gesp, powerstrap en vetersluiting beveiligen de voeten met extra ademend vermogen.
• TWINBLADE ALUMINIUM 11 "FRAME is duurzaam en helpt skaters dichter bij de grond te houden met zijn onopvallende ontwerp voor verbeterde snelheid, balans en stabiliteit.

• ROLLERBLADE PERFORMANCE WIELEN 90 mm / 85A wielen combineren snelheid en controle perfect. De dragerspin van SG9 is superieur en zorgt voor de juiste snelheid.

Opmerking: ieder merk heeft zijn eigen pasvorm, daarom raden wij u aan om in de winkel te komen passen.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-